Posrednik u prodaji turističkih aranžmana - SUBAGENT


 

Kopaonik  - ZIMA 2024

Najveći planinski masiv u Srbiji, nalazi se 300 km jugozapadno od Beograda. Planima sa posebnim prirodnim vrednostima,dobro očuvanim šumama i kulturno-istorijskim vrednostima, stavljena je pod zaštitu države 1981. godine kao Nacionalni park Kopaonik. Obuhvata povšinu od 11 800ha, na nadmorskoj visini od 1.770 metara i najvišim vrhom od 2.017m (Pančićev vrh).Ispod tri najviša planinska vrha izrastao je moderni skijaški centar koji ima 60km uređenih staza za alpsko i nordijsko skijanje,povezanih sistemom žičara i ski liftova, ukupnog kapaciteta 15 000 skijaša na sat. Centar raspolaže stazom za noćno skijanje i uređajima za pripremu veštačkog snega.

APARTMANI CARICA MILICA se nalaze u centru Konaka, prizemlje hotela Angela sa posebnim ulazom. Poseduje tri apartmana i sopstvene ormane za ski opremu za svaki od apartmana, koji se nalazi u hodniku. Svaki od apartmana su kompletno renovirani i slike se mogu videti na našem sajtu.
http://www.poseidonjagodina.com/zimovanje_srbija_kopaonik.php. Svaki apartman ima plazma TV, telefon,garderobni orman, mini kuhinju sa barom, funkcionalna i dobro opremljena kupatila.

Tip app: 2+1 studio – dva klasična ležaja i trosed na izvlačenje za dve osobe. (smeštaj za 3- 4 osobe)
Legenda: NA – najam apartmana

APARTMANI „CARICA MILICA“ ******* KOPAONIK – Konaci Sunčani Vrhovi

 

 

 

 

 

 


Hotel CLUB A**** Hotel sa autentičnim šarmom planinskog ambijenta, smešten je na samo nekoliko metara od samog turističkog centra Kopaonika, na 1.750 m/nv. Gostima su na raspolaganju 96 soba i 2 apartmana (sobe su komforno uređene, sa televizorima sa satelitskim programom), restoran, taverna, piano bar, mala konferencijska dvorana, zatvoreni bazen, jakuzzi, sauna, frizerski salon, salon za masažu, parking. Doručak i večera (polupansion) se serviraju na bazi samoposluživanja.

Hotel PUTNIK *** Provedite odmor u Sunčanoj dolini, najlepšem predelu Kopaonika, na 1.650 m/nv. gde Vas sa svojim prijatnim ambijentom očekuje hotel PUTNIK. Gostima su na raspolaganju 86 soba i 3 apartmana (sobe su sa kupatilom, telefonom i TV), aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, restoran, bilijar sala. U neposrednoj blizini hotela nalazi se teren za male sportove i pruža izvanredne mogućnosti za rekreaciju. Doručak i večera (polupansion) se serviraju na bazi samoposluživanja.
Grčka letovanje... ekskluzivni partner: luitravel.rs

NOVI RITAM PUTOVANJA !!!

Extra Cene !  -  Pozovite nas !

035/8-223-101

  

PTP 190/2010

035/8-223-101
035/24-14-12
 
Tržni centar 'Stara Pošta'
35000 Jagodina

Linkovi:
= Raskrsnica Linkova
Jagodina Smestaj Privatni Apartamni Povoljna Cena jagodinasmestaj.rs

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik     
  Danas   3   Juče   121
Sva prava zadržana Agencija Autentik