Posrednik u prodaji turističkih aranžmana - SUBAGENT


 

Crna Gora Šušanj 2024.

 

Šušanj se nalazi na obali Jadrana između Sutomora i Bara. Šljunkovitu plažu dugu 2km. obogaćuje borova šuma kao i divno šetalište koje povezuje Šušanj sa Barom. Dužinom šetališta nalaze se restorani, kafići, butici, prodavnice. Mediteranska klima, morski vazduh i borova šuma pogodni su u lečenju reumatskih tegoba, bolesti disajnih organa. Sa Šušanjske plaže često polaze turistički brodići do Sutomora, Kraljičine plaže, Petrovca, Sv. Stefana i Budve. Hotel “ADRIA” se nalazi na oko 400m od obale.


HOTEL »ADRIA» ŠUŠANJ


ŠUŠANJ SE NALAZI NA OBALI JADRANA IZMEĐU SUTOMORA I BARA. ŠLJUNKOVITU PLAŽU DUGU 2 KM
OBOGAĆUJE BOROVA ŠUMA KAO I DIVNO ŠETALIŠTE KOJE POVEZIJE ŠUŠANJ SA BAROM.
ZAHVALJUJUĆI BOROVOJ ŠUMI PLAŽA IMA JEDINSTVENU MIKRO KLIMU I U SVAKO DOBA DANA JE IDEALNO ODMARALIŠTE. KAO I PREDIVNO MESTO ZA VEČERNJI IZLAZAK I ŠETNJU PORED MORA. MEDITERANSKA KLIMA, MORSKI VAZDUH I BOROVA ŠUMA POGODNI SU U LEČENJU REUMATSKIH I BOLESTI DISAJNIH ORGANA. SA ŠUŠANJSKE PLAŽE ČESTO POLAZE BRODIĆI DO SUTOMORA, KRALJIČINE PLAŽE, PETROVCA, SV.STEFANA I BUDVE.


HOTEL»ADRIA» SE NALAZI NA OKO 400 m OD OBALE. SMJEŠTAJNI KAPACITETI FORMIRANI SU U 1/2, 1/3, 1/4 SOBAMA PRVE KATEGORIJE PO MEĐUNARODNIM STANDARDIMA SA DVE ZVEZDICE SVAKA SOBA IMA SOPSTVENU TERASU, KUPATILO, FRIŽIDER, TV I TELEFON A NEKE OD SOBA SU KLIMATIZOVANE.
U SKLOPU HOTELA NALAZI SE PARKING PROSTOR, KAO I RESTORAN SA PROSTRANOM LETNJOM BAŠTOM U KOJOJ GOSTI MOGU DA SE OPUSTE U PRIRODNOJ HLADOVINI VINOVE LOZE I KIVIJA.

Grčka letovanje... ekskluzivni partner: luitravel.rs

NOVI RITAM PUTOVANJA !!!

Extra Cene !  -  Pozovite nas !

035/8-223-101

 

  

PTP 190/2010

035/8-223-101
035/24-14-12
 
Tržni centar 'Stara Pošta'
35000 Jagodina

Linkovi:
= Raskrsnica Linkova
Jagodina Smestaj Privatni Apartamni Povoljna Cena jagodinasmestaj.rs

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik     
  Danas   19   Juče   90
Sva prava zadržana Agencija Autentik